Játékszabályzat

Penny Market Kft. „Curver 2018.” – Hűségprogram játékszabályzata

 

 

A Penny Market Kft. (2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. sz. főút, 21. km, cégjegyzék szám: 13-09-072999, adószám: 10969629-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Curver 2018. Hűségprogram

elnevezésű hűségprogramot (a továbbiakban: „Hűségprogramot”) szervez az alábbi feltételekkel és módon:

 1. A Hűségprogram Résztvevői:

A Hűségprogramban kizárólag a 18. életévét betöltött természetes személyek (a továbbiakban: „Résztvevő”) vehetnek részt. A Hűségprogram során kizárólag a 18. év feletti természetes személyek részére adható át hűségpont.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai, a Szervező üzleteiben őrző-védő szolgáltatást ellátó cégek munkatársai, a Szervező részére karbantartási tevékenységet végző cégek munkatársai, a Szervező részére diákmunkát végző munkatársak, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Játékban a hűségprogramot szervező ügynökségek munkatársai és ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói sem vehetnek részt.

 1. Hűségpontok Gyűjtése:

Ha a Résztvevő bármely magyarországi Penny Market üzletben vásárol és az egyösszegű vásárlása az 1.000,- forintot meghaladja, a Résztvevő Hűségpontot kap. A Résztvevő annyi Hűségpontot kap, ahányszor a nyugta/számla végösszege 1000-rel maradéktalanul osztható. A Hűségpont kiadása szempontjából a számla/nyugta végösszegébe a göngyöleg/üvegbetét díj összege nem számít bele, így a Résztvevő ebben az esetben a számlán/nyugtán szereplő végösszeg göngyöleg/üvegbetét díjjal csökkentett összege alapján kap Hűségpontokat.

A Szervező a Hűségprogram időtartama alatt meghatározhat olyan egyéb termékeket, melyek megvásárlása esetén a Résztvevő – a vásárlás értékétől függetlenül – Extra Hűségpontot kap. Az Extra Hűségponttal jelölt termékek köre hetente változhat. Ezen termékeket a Szervező közzéteszi a heti érvényességű reklámkiadványában, honlapján és az üzleteiben elhelyezett POS-en. A Résztvevő akkor kap Extra Hűségpontot, ha a termék a vásárlás időpontjában szerepel a megjelölt termékek között és a vásárlás az Extra Hűségpontoknál meghatározott feltéteknek is megfelelt.

A Résztvevő a fenti vásárlások során kapott Hűségpontokat a Penny Market üzletekben az eladó-pénztárosoktól kérhető illetve a termék mellé kihelyezett gyűjtőfüzetbe gyűjtheti. A gyűjtőfüzet ingyenesen áll a Résztvevők rendelkezésére. A Résztvevő az összegyűjtött hűségpontokkal jogosult lesz a „Curver tároló doboz kollekció” valamely darabjának kedvezményes megvásárlására az alábbiak szerint:

 

15 darab hűségpont összegyűjtését követően:

„Disney” mintás tároló dobozokat tud a Résztvevő megvásárolni az alábbi méretekben és eladási árakon:

 • 1 darab húzós tároló doboz Minnie Mouse Kids, Jégvarázs, Verdák mintával 4490 Ft/db

vagy

a Curver „Smart To Go” kollekció darabjait is megvásárolhatja az alábbi méretekben és eladási árakon:

 • 1 darab 1.6 literes kerek ételtartó 790 Ft/db
 • 1 darab 1.2 literes téglalap ételtartó 790 Ft/db

vagy

a Curver „Fresh Rect” kollekció darabjait is megvásárolhatja az alábbi méretekben és eladási árakon:

 • 1 darab 3 részes (0.2, 1.0, 1.2 literes) ételtartó szett 1990 Ft/szett
 • 1 darab 3 részes (3 db 1.2 literes) ételtartó szett 1990 Ft/szett

a Curver „Cake Box” kollekció darabjait is megvásárolhatja az alábbi méretekben és eladási árakon:

 • 1 darab kerek tortatartó 990 Ft/db
 • 1 darab parti kínáló tál 1490 Ft/db
 • 1 db keverős mérőpohár 990 Ft/db

a Curver „Smart Micro” kollekció darabjait is megvásárolhatja az alábbi méretekben és eladási árakon:

 • 1 darab 1.1 literes kocka párolódoboz 690 Ft/db
 • 1 darab 2.8 literes kerek párolódoboz 990 Ft/db

a „Rattan hatású”  kollekció darabjait is megvásárolhatja az alábbi méretekben és eladási árakon:

 • 1 darab 57 literes szennyes tartó 3590 Ft/db
 • 1 darab fiókos tároló (3 x 14 liter) 7990 Ft/db

 

A Curver kollekció termékei hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak a Szervező üzleteiben teljes áron:

A „Disney” mintás tárolók teljes ára:

 • 1 darab húzós tároló doboz Minnie Mouse Kids, Jégvarázs, Verdák mintával 6990 Ft/db

vagy

a Curver „Smart To Go” kollekció teljes ára:

 • 1 darab 1.6 literes kerek ételtartó 1790 Ft/db
 • 1 darab 1.2 literes téglalap ételtartó 1790 Ft/db

vagy

a Curver „Fresh Rect” kollekció teljes ára:

 • 1 darab 3 részes (0.2, 1.0, 1.2 literes) ételtartó szett 2990 Ft/szett
 • 1 darab 3 részes (3 db 1.2 literes) ételtartó szett 2990 Ft/szett

a Curver „Cake Box” kollekció teljes ára:

 • 1 darab kerek tortatartó 1490 Ft/db
 • 1 darab parti kínáló tál 2490 Ft/db
 • 1 db keverős mérőpohár 1490 Ft/db

a Curver „Smart Micro” kollekció teljes ára:

 • 1 darab 1.1 literes kocka párolódoboz 1190 Ft/db
 • 1 darab 2.8 literes kerek párolódoboz 1790 Ft/db

a „Rattan hatású”  kollekció teljes ára:

 • 1 darab 57 literes szennyestartó 5990 Ft/db
 • 1 darab fiókos tároló (3 x 14 liter) 13890 Ft/db

A Szervező a Hűségprogram ideje alatt esetlegesen egyéb ajándékokat is adhat, ezzel összefüggésben további promóciókat szervezhet. Az erre vonatkozó részletes ajánlatot, az ajándékok körét, elérhetőségét a vásárlás időpontjában érvényes reklámkiadvány és a honlapon megjelent tájékoztatás tartalmazza. Az egyéb ajándékokra vonatkozó ajánlat is a feltételeket megjelenítő reklámkiadvány érvényességi idejéig, legfeljebb azonban ezen termékek készletének erejéig érvényes.

 1. A Hűségprogram időtartama:

A Résztvevők a Hűségpontokat 2018. január 4. napjától – 2018. április 11. napjáig, legfeljebb azonban a készlet erejéig gyűjthetik.

A Hűségprogram során összegyűjtött pontokat a Résztvevők 2018. január 4. és 2018. április 25. között, legfeljebb azonban a „Curver 2018.” dobozok készletének erejéig válthatják be. A fenti határidők lejártát követően sem Hűségpontot gyűjteni, sem azt beváltani nem lehet.

A Szervező jogosult a beváltás és a gyűjtés időtartamát, feltételeit, a hűségprogramban részt vevő termékek körét, elérhetőségét egyoldalúan megváltoztatni, módosítani. A módosítás és változtatás közzététele a Résztvevők egyidejű, az elsődleges kommunikációs anyagokon (reklámkiadvány, üzletben kihelyezett nyomtatott sajtóanyagok és a honlapon közzétett tájékoztatók) megjelenített tájékoztatás útján valósul meg. A módosítás és változtatás a kommunikációs anyagon feltüntetett és megadott időponttól érvényes. A közzétett módosítás jelen játékszabályzatot is automatikusan módosítja.

 

 1. Hűségpontok beváltása:

 

A Hűségpontokat a Résztvevő kizárólag a Szervező által kiadott, bármely Penny Market üzletben kérhető, ingyenes gyűjtőfüzetbe gyűjtheti, az alábbiak szerint:

 • kizárólag Penny Market üzletben, a „Curver 2018.” játék során, jelen pontgyűjtésre meghatározott időtartam alatt kapott pontok ragaszthatók be a füzetbe,
 • korábbi akciókban kapott hűségpontokat, gyűjtőfüzeteket nem lehet jelen pontgyűjtés során felhasználni, azok érvénytelennek minősülnek jelen kampányban,
 • a hűségpontok kizárólag a pontoknak kijelölt helyre ragaszthatóak fel,
 • a pontokat úgy szükséges felragasztani, hogy azok egymástól jól elkülönüljenek, felismerhetőek legyenek,
 • több gyűjtőfüzetbe beragasztott pontok nem vonhatóak össze.

A Résztvevő 15 darab hűségpont összegyűjtése és egy darab pontgyűjtő füzetbe történő beragasztását követően egy darab, általa kiválasztott „Curver 2018” doboz kedvezményes áron történő megvásárlására szerez jogosultságot a játékszabályzat 3. pontjában meghatározott időszakban.

A pénztáros a kedvezmény érvényesítését követően a gyűjtőfüzetet átveszi a Résztvevőtől és azt a pénztárban helyezi el.

 

 

 1. A gyűjtőfüzettel és a hűségpontokkal kapcsolatos egyéb tudnivalók:

A vásárló más vásárlóra nem ruházhatja át az általa nem igényelt hűségpontokat, a Szervező munkatársainak, az őrző-védő szolgálatot ellátó biztonsági őröknek és a diákmunkát végző munkatársaknak sem ajánlhatja fel, ezeket fenn nevezetteknek tilos elfogadniuk.

A pénztárnál hagyott hűségpontok ki nem adott pontoknak minősülnek és azok kizárólag Szervező jogosult összeszedni és kiadni azon vásárlók részére, akik teljesítik a Játékszabályzatban foglalt feltételeket. A pénztárnál hagyott pontokat más vásárlók nem használhatják fel, nem gyűjthetik össze. Az ilyen módon való pontszerzés jogosulatlan pontszerzésnek minősül.

A pénztártól való távozást követően hűségpont utólagosan nem adható ki. A gyűjtőfüzet nem használható fel annak elvesztése, megrongálódása, elázása vagy a hűségpontok számának és eredetiségének megállapítását akadályozó bármilyen elváltozása esetén. Ebben az esetben a Résztvevő semmilyen igénnyel nem élhet a Szervezővel szemben. A Szervező az elveszett, ellopott, megsérült, használhatatlanná vált gyűjtőfüzetet, hűségpontot nem pótolja.

A beváltási határidő lejárta után a Szervező a promócióban meghirdetett Curver dobozok kiadására nem kötelezhető, a vásárlói igények érvényesítésére nyitva álló határidő letelte után a Szervezővel szemben semmilyen igény nem érvényesíthető.

 1. A Hűségprogrammal kapcsolatos egyéb rendelkezések:

A Résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályzatot.

A Szervező fenntartja magának azt a jogot, hogy bármikor, előzetes bejelentés és indoklás nélkül a Hűségprogram szabályait módosítsa, illetve a promóció működtetését részben vagy teljes egészében, tetszőleges időtartamra felfüggessze vagy befejezze. A Szervező ezen döntéséről írásban tájékoztatja a Résztvevőket az elsődleges kommunikációs anyagain.

A termékre vonatkozó kedvezményes eladási ár kizárólag a pontgyűjtő füzet leadásával együtt érvényes, nem megfelelő (hiányos, elveszett, nem tartalmaz pontosan 15 pontot stb.) pontgyűjtő füzet esetében kizárólag teljes áron tudja megvásárolni a Résztvevő.

A Hűségprogram feltételei kizárólag a készlet erejéig érvényesek, ami a pontgyűjtő füzetek, a kiadható pontok és a hűségprogramban meghirdetett termékek készletére is vonatkozik.

A Szervező ezúton is tájékoztatja a Résztvevőket, hogy a termékek nem részei a Szervező állandó kínálatának, így azok korlátozott darabszámban és kizárólag ezen akcióra vonatkozó feltételek szerint érhetőek el.

A Szervező abban az előre nem látható esetben, amennyiben a termékek készlete (pontgyűjtő füzet, termék) idő előtt elfogyna a Szervező nem kötelezhető ezek pótlására, sem egyéb kompenzációra. A Szervezővel szemben ilyen jellegű igények sem érvényesíthetőek.

Az akció kommunikációs anyagain látható képek csak illusztrációk, a Szervező kizárólag jelen szabályzatban foglalt feltételek alapján, a fentebb felsorolt hűségpontok átadására vállal kötelezettséget azok készletének erejéig. A Szervező helyettesítő termék megjelölésére jogosult, amennyiben a fenti készlet az akció időtartama alatt elfogyna, illetve bármikor jogosult a jelen Szabályzat feltételeit megváltoztatni a Résztvevők megfelelő és egyidejű tájékoztatása mellett.

A Szervező fenntartja azt a jogot, hogy manipuláció, jogosulatlan pontgyűjtés, szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja, esetén a Hűségprogramból bárkit indoklás nélkül kizárjon, vagy a Résztvevő pontjait részben vagy egészben törölje. Szervező más nyereményjátékában már érvényesített vagy érvényesíteni kívánt vásárlásokat, nyugtákat jelen Hűségprogramban nem lehet ismételten felhasználni, illetve ugyanez a rendelkezés érvényes a Hűségprogramban már felhasznált vásárlásokra is. A különböző Résztvevők hűségpontjainak összevonása, a hűségpontok átadása, készpénzre váltása nem lehetséges.

A Szervező ismételten tájékoztatja a Résztvevőket arról, hogy a promóció elsődleges kommunikációs anyagát a mindenkor érvényes reklámkiadvány, az üzletekben kihelyezett nyomtatott sajtóanyagok és a honlapján közzétett tájékoztatások képezik.

A Hűségprogramra vonatkozó valamennyi információ, az akcióban résztvevő termékek köre, üzleteink pontos címe és jelen akcióval kapcsolatos szabályzat elérhető a curver.penny.hu oldalon, valamint a Hűségprogram ideje alatt további tájékoztatás kérhető az ugyfelszolgalat@penny.hu e-mail címen.

Alsónémedi, 2018. január 4.

                                                                                                          Penny Market Kft.

                                                                                                                 Szervező